magic moves

Vet du vad som är bland det mest underbara jag vet? Som är som en hel inpackning av silkeslen honung för hela kroppen, ända in i själen och tillbaka ut i varje kvadratmillimeter av mig? Att efter mitt yogapass få stanna kvar i den salen som endast är upplyst av värmeljus, spela en underbar låt (som Sia: Lullaby) och låta kroppen röra sig fritt över golvet. Låta fötter, vader, ben och armar få minnas de rörelser som för ett antal år sedan var vardagsrutin. Låta tårna, fötterna och vristerna forma point och flex, armarna sväva minutiöst och graciöst, lätta men levande. Stort och mjukt, demi-plié och arabesque, fondu och tendu relevé. Låter hjärtat vandra in i musiken, tillbaka till danssalen där jag spenderat åtskilliga timmar, med både glädje och tomhet i kroppen. Rörelse. Känslan.

Jag vill ha mer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s