TOPPconvention 2011

Dagens to do: tre timmars inspirationsträning!

Om 45 min befinner jag mig på härliga Åsa Fornanders pass TRIBAL HOUSE: ”En skön mix av afrons stora dynamiska rörelser som involverar hela kroppen och housens fotarbete och jacking. Lägg till ett stänk av Åsa F-style till det. Mycket känsla och glädje – släpp loss!” Jag är taggad… Men nästan ännu mer inför passet därefter: URBAN JAZZ, också det med Åsa, En kommersiell dansklass med fokus på känsla och utförande. Här finns utrymme att leka och experimentera med stegen och musiken, hitta din stil! Här dansar du inte för stort eller för mycket, tvärtom!” Det sista passet jag ska på är FUNKTIONELL STRETCHING: En workshop bortanför den traditionella stretchingen.  Vi tittar på hur vi kan rörlighetsträna på andra sätt och med andra metoder. Vi tar även upp stretchingens när och varför.”

Återkommer med vilken dos av glädje passen förmedlat och hur taggad jag är på en hård och härlig träningshöst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s