live&love

En ständig fråga, hur blev det fredag sådär snabbt igen? Det förefaller mig (eller heter det sig?) helt obegripligt att veckorna passerar så fort, i rasande fart för att vara exakt. Denna vilda rusning framåt i tiden får mig dock inte alls ur balans. Jag blir tvärtom tusentaggad att göra allt jag vill just nu och ännu lite mera om en stund. Stress? Nej. Inspiration och en utmaning att både rusa igenom och njuta av samma stund? Ja!

Jag sitter på bussen till bästkusten där jag ska tillbringa det närmsta dygnet med några av mina finaste nära. Det kommer gå undan, vi ska umgås för några veckor på några timmar – och jäklar vad det ska carpe diemas!

LOVE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s