11 augusti, och jag längtar redan till sommaren.

De senaste dagarna har det varit ungefär tio grader varmt (eller kallt?) ute. Jag tycker inte att det är en godtagbar temperatur i Sverige i mitten av augusti. Jag håller för fullt på att få min bil såld och måste på allvar börja komma överens med Pilen om hur vi ska ha det i vinter. Pilen är alltså min gröna Växjö-cykel. Vi kan tänka oss en höst med regn och rusk – men ta mig tusan inte innan det blir oktober månad. Hur ska vi lösa det här?

By dreamin’ perhaps.

Nu, MOJO Yoga för fullt hus. LOVE.

3 thoughts on “11 augusti, och jag längtar redan till sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s