overload by underload

Tröttma, illamående och på småkasst humör. Tycker mannen är en sopa som inte fixar lite mat till mig – jag är ju hungrig men konstig. Förstår inte alls var hans omsorgsfullhet är när den som bäst behövs. Jag är ju i princip totalt sängliggande och det är ju uppenbarligen sinnessjukt synd om mig.

Att trötthet alltid kan klubba mig så totalt. Den mest ostrategiska akilleshäl som kan tänkas. Går kvällen rädda med ostmackor och varm choklad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s