the måns

Hemma från ordinary stående tisdagsdate med Elin Stuhr. Ett mycket trevligt avtal har vi, med te och mys framför allsången varje tisdag. Vi brukar dock vara minst lika uppslukade av Måns än av varandras sällskap, men icke idag. Allsången var ganska neutral och grå. Jag tror dock enbart att det är en producents befallning och strategi för att sista programmet ska uppfattas som topp ett någonsin. Elin äppelscones var dock allt annat än allsångstriviala. Det var komplett galet smaksensationella. Kvällen var således minst lika bra som väntat.

Att det dessutom var smockfullt på mitt Stripaerobic i eftermiddags gör bara dag ännu mer härlig. Jag hoppas att jag är tydlig nog med hur mina deltagare förgyller min tillvaro och höjer upp tråkiga/kassa dagar till top of the line. Underbara brudar och kvinnor som verkligen släpper loss och struntar i allt annat runtomkring.

Nu är det nattinatt för att låta kroppen vila upp sig för onsdagsträning. Ett pass som jag tydligen ska genomföra tillsammans med min man på gymmet från kl. 0600 i arla morgonbitti.

Varför Gud, varför?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s