mitt yin&yang

Min blogg är oerhört spretig. Det tror jag i för sig att den var under större delen av sin livslängd. Frågan är om det gör något. Bloggen har ett syfte. Den finns till för att jag gillar att skriva av mig om saker som jag tycker viktiga. Viktiga saker som jag vill dela med mig av och viktiga saker som bara måste sägas. Ibland vill jag diskutera världsliga saker såsom hur vi ska rädda världen och ibland mindre världsliga saker likt min solbrännas dagsform. I min värld är det kontraster som är bra. För att man ska veta vad som är roligt måste man ibland ha roligt. För att uppskatta de små sakerna måste man ibland betrakta livets jävlighet. Och det är okej att vara ytlig och plåta dagens kaffe på espresso house. Sålänge det genomförs med självdistans, vilket jag på rimliga grunder tror mig göra. Och det här med spretigheten. Det är ju sån jag är. Jag älskar många saker, har otaliga planer och känner flera passioner. Mitt liv är fyllt av minst en handfull saker som gör mig riktigt tokigt glad, inspirerad och sugen på mer. Mer av allt. Och det är väl därför jag aldrig kommer att bli en sån där person som bara skriver om en sak. En sån där som nischar sig. Även i fortsättningen kommer du alltså att kastas mellan mumbojumboYOGAflum, kriskommunikation, twitter, inspirerande människor i en salig blandning (räkna med allt från dessa brudar till den härdenna eller varför inte denna snubbe). Kontraster is good for you.

Har jag slagit huvudet på spiken och hittat det som kallas balans?

YIN&YANG?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s