längesen

Det var en gång för längesen, som jag skrev ett långt och innehållsrikt blogginlägg. Så kommer det heller inte bli denna kväll. Ett kort och relativt innehållslöst inlägg kan jag dock bjuda på.

Saker och ting är i en liten vagga av harmoni. Jag går gladligen upp klockan 0600 varje vardag för att gå till jobbet. Jag stormtrivs som projektledare för medborgarprojektet på länsstyrelsen. Varje dag gör jag olika saker, lär mig nya saker och får praktisera vunna kunskaper. Ibland när det ringer folk och frågar mig saker, så får jag en egoboost. Jag kan ju faktiskt massor, inte bara om kriskommunikation utan om krishantering och krissamverkan i stort. Jag blir stolt, och jag är glad över allt det som jag fick chansen att lära mig redan på praktiken, att jag fick följa med överallt och träffa så många människor. Nu är jag tjenis med en hel skock människor i länet. Och det är guld värt i arbetet med projektet.

Huslivet vaggar också fram som i en sån där löjligt skimrande dimma. Vi har det omåttligt bra. Och jag är en oerhört ödmjuk människa. Så är det och så får det vara.

Några personal goals har jag lyckats sålla fram för hösten för övrigt. Bara trevliga sådana: yoga på Veda några gånger i månaden för att utveckla mig själv i yogans värld och min egen kropp, vända uppochner på länsstyrelsen och göra mig ihågkommen och oumbärlig så de inte klarar sig utan mig efter nyår, och sen några hemliga till.

Nu är det natten. Puss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s