out with the old

Garderobsrensing extreme tidigare idag. Energinivå extreme hela dagen. Undrar var den kom ifrån, tio timmars underbar sömn eller en lovey vecka av bra mat och träning? Min man berättade för mig härromdan att om man ska köpa kläder/väskor/skor måste man låta lika många av samma sort lämna garderoben. En in, en ut – simple as a cake. Idag har jag rensat ut tre kassar kläder och väskor.

Sen råkade jag komma hem med dessa snofsiga byxor efter min lilla eftermiddagsrunda in town. Just gotta love them.

Plus två riktigt snygga skärp, som får visas upp en annan dag eftersom att fota känns som ett för stort projekt just nu. Men under tiden kan du fantisera om dessa byxor tillsammans med ett par svarta/bruna ridstövlar, skärp, ljus blus, svart kavaj och portfölj.. Sweet dreams!

One thought on “out with the old

  1. Frida skriver:

    Åh samma mönster fastnade jag för på min kavaj jag shoppade 😉 tänkte mig den och jeans och stövlar riktigt snyggt och stiligt 😉

    Hoppas allt är bra med dig Martina!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s