södersemester

Jag älskar Skåne och jag älskar semester. Semestern började dock i Småland med middag och fantastiskt sällskap. Att blanda allas favorit-tapas kan bara bli succé. Melon, skinka, salami, jordgubbar, brie, blåmögel, kex, bröd, bigarråer och sist men inte minst en mörk chokladfondue – and there you have it. En splendid start på en awesome week.

Igår tog jag tåget till Osby, och den gömda pärlan – Alex föräldrars förträffliga hem och hotell. Snart dök vännerna upp och eftermiddagen och kvällen på bastubåten blev toppen. Vädret var härligt, bastun och badet var uppfriskande, vinet var kallt och gott och maten smakade onekligen inte dumt. Ljummen potatissallad, grillar ryggbiff, jordgubb/feta/myntasallad, jordnöt/banansås, vinbärspaj och rom/vaniljvis m.m. Yum!

Som väntat har söndagen varit en trött dag på alla sätt, inte minst på grund av det grådystra vädret. Men jag kan ärligt säga att jag tycker det är hur skönt som helst att gosa ner sig i soffan, ladda iphonen med Filip och Fredriks podar och några nya sommarpratare. Det är till och med så mysigt, att jag tror att myskänslan till och med skulle följa med om jag gick ut på en promenad i det mörka vädret, så det funderar jag på att testa.

Mest för att spatsera bort till ica i så fall, för att ladda upp med något gott inför kvällens filmis som förhoppningsvis kommer ses liggandes i sängen med sambosällskap. Så ser det ut. Nothing less or more. Puss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s