countdown

Liten minimal rast i filandet på projektplanen för Medborgarprojektet.

Om fem timmar har jag semester. Man kan tycka att dagen borde förflyta med ett leende på läpparna, men det går relativt långsamt. Jag längtar till i eftermiddag, resväskepackning och hemmapyssel. Det är så härligt med ett välstädat hem som möter en när man kommer hem från en semester. Jag längtar till ikväll då jag ska mysa med fina tjejer i soffan med vin och mat, film och prat. Jag längtar till imorgon då jag kommer ner till A i Skåne, när man är van vid att alltid ha honom närvarande så är tre nätter ifrån en alldeles för lång tid. Jag längtar till heldagen på bastubåten imorgon med härligt sällskap. Jag längtar till ledig söndag. Jag längtar till Kina i Spanien.

Men nu tänker jag leva just i nuet ocu skriva klart planen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s