torrevieja

På måndag drar jag och hjärtat till Spanien! Innan semstern börjar är det endast 20h jobb kvar & ett pass på Medley (i stripaerobics, så det räknas egentligen inte till ”jobb”). Sedan väntar en kväll med brudhäng, en heldag med sol, bad, vänner, och vin på bastubåten och ett dygn av ompysslande i Skåne. Känns som jag inte ens behöver längta till måndag? Kan inte riktigt beskriva hur härligt det ska bli att äntligen få komma ner till Kinas hus och träffa henne och C! Yum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s