allsång

Det var något spännande eller viktigt som jag hade tänkt dela med mig av men det lyckades smita ifrån mig under tiden jag bläddrade igenom dn.se. Istället får jag väl berätta att idag är det äntligen tisdag igen, vilket innebär Allsångs-date med Elin där vi tindrar med ögonen och ler fånigt hela timmen. Ja, vi tycker att Måns är fantastiskt och har tagit Allsången till oanade höjder.

Redan igår värmde jag upp med sju glada tjejer, på en picknickfilt i Linnéparken med allsång i bakgrunden. Ganska trevllig tillställning det där, frågan är bara vem som tycker det är en bra idé att låta den där äckliga och skrikiga tanten från Stefan och Krister vara med?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s