randig filt, svalkande sjö och stekande sol

Hey you,
Jag har semester. Vad gör du? Jag solar på min gigantiska randiga filt i Smålands 27 gradiga värme och badar i 21 gradigt vatten i Helgasjön. På måndag börjar jag jobba, fast bara en mjukstart med två veckor. Sen har jag en veckas semester igen och hoppas på en lika härlig ledighet då. Det är mycket njutning som dominerar i min kropp och knopp just nu. Det känner jag är en ultimat förberedelse för att jobba röven av mig på ett extremt välstimulerande jobb året ut.

Fast idag fortsätter jag min uppladdning. Liggandes, sittandes, badandes, läsandes och pratandes. Med fina Linda som sällskap såklart!

20110630-115856.jpg

2 thoughts on “randig filt, svalkande sjö och stekande sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s