meetings.

Blev medbjuden till ett jobbmöte idag före lunch, eftersom min barmhärtige chef såg hur understimulerad jag börjar bli av semester och dåliga serier på tv. Det är både uppmärksamt och snällt tycker jag. Mötet bjöd på info om ett verktyg vi ska börja använda i organisationen för att bygga upp en mer utvecklad omvärldsbevakning, som även ska vara användbar i krissituationer. Sweet words and visions for my ears and mind.

På onsdag nästa vecka smygstartar jag på jobbet med en avstämning med chefen och en liten introduktion för att kunna jobba vidare med omvärldsbevakningen. Jag är sjukt taggad nu, och känner att planen att tidigare faktiskt ha tagit semester från all jobb-tankeverksamhet har lönat sig. Det känns nervöst med oerhört positivt utmanande att få rodda runt med dessa projekt som jag har framför mig.

Innan onsdag ska jag boka in ett planerings- strukturerings- och brainstormingmöte med mig själv. Platsen är ännu oklar, men det lutar åt något café som kan bjuda på bra med inspiration och gott kaffe. Gusto känns nära till hands men också lite för självklart. Kanske en frukost på PM bröd&sovel för variationens skull?

Jag är så lyckligt lottad, jobbet som ligger framför mig är ett solklart toppjobb för en nyexad informatör. Tack och high five.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s