ledighetskommitén

20110621-164517.jpg

Glider vidare. Going with the flow. Träffade fina kollegorna på midsommarlunch hos chefen. Makalöst god lunch, med en efterrätt som gav munnen en skoningslös njutning. Eftermiddagen njuts vidare med mer jordgubbar, färsk ananas och kesella toppat med valnötter. Läsning till mellis: senaste Fitness magazine och Paulúns bok Fitness och träning. Kan detta bli mer fitness-pretto tänker du? BAM! När jag säger att jag laddar inför cykel med C och gym med E ikväll nådde jag oanade höjder. Och det bjuder jag på, för i mitt stilla sinne lever jag på hoppet att jag kan inspirera kanske en eller till och med två att lyfta sitt heta ASS ur soffan och ta en svängom eller en hoppa lite uppochner. Bara för att få känna den underbara känslan av endorfiner. Välmående. Lycka. Välbefinnande.

LOVE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s