vacationdays

Dagarna de dagarna på dagarna börjar flyta ihop, det är väl då semester är som bäst har jag hört. Men jag är rastlös. Orsakerna stavas oordning och oreda, stök och stillaliggande. Jag fixar inte en dag till i stillhet i oreda. Ikväll packade jag upp min väska från Rhodos på riktigt. Imorgon ska jag dammsuga och göra ärenden. Bäst av allt är att jag ska träna och bli bjuden på midsommarlunch tillsammans med bästa kollegorna. Mys och gott.

Igår åt vi brunch på bryggan. Idag var vi en vända på Hasslö.

20110620-224704.jpg

20110620-224712.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s