twitterpower

Klockan 0600 i morse vaknade jag av ett sms från apollo ”Information från Apollo om flyrförsening. Ny avgångstid för IWD6042 är klockan 18.00. Mvh Apollo”. Flyget skulle ha lyft 10.05. Tack för informationen. Mycket mindre tack för den nätta förseningen på sju timmar och femtiofem minuter. Twittrade lite om min besvikelse och vips:

en artikel i smp om förseningen. 

Tack så mycket @MissAnderberg. Artikeln gav visserligen inte så många svar, men ändå. Uppmärksamhet är ju trevligt!

Eftersom jag nu har fått en hel extra ledig dag hemma, har jag fått sysselsätta mig på diverse sätt. Yogan är genomförd och lugnet har besegrat besvikelsen. Nästa projekt bestod i att ta reda på vem som vill betala pengar till oss stackars försenade resenärer. Det verkar inte som att Apollo själva är så sugna, eftersom de endast betalar ut en åttondel av resans kostnad om du vid ankomsten till resmålet är mer än åtta timmar försenade. Om vårt flyg går enligt beräkningarna denna gång, kommer vi anlända till Rhodos sju timmar och femtiofem minuter försenade = ingen ersättning från Apollo. Det kan man ju tycka vad man vill om.

Den som snällt är villig att betala ersättning, är Trygg-Hansa – eftersom jag betalade resan med VISA-kort och har SEB. De är så snälla att de betalar ut 500 kr om utresan blir mer än fyra timmar försenad och därefter 100 kr till varje förseningstimme. Så tack så mycket, VISA, SEB och Trygg-Hansa för de 900 kr som ni bidrar med! Vips kostar resan till Rhodos minimala 3100 kr för två personer. Om flyget blir ytterligare fem minuter sent, och kvalificerar oss till Apollos ersättning, är vi alltså nere på 2600 kr för två personer. Nu snackar vi.

Ärlan pärlan, jag tänker nog hålla en tumme att vi inte landar allt för tidigt på Rhodos inatt. Gärna 22.35 ungefär. Nu ska jag ta en dusch, lägga mig i soffan och titta på filmen som inte hanns med igår – Water for Elephants – och bara mysa!

SEMESTER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “twitterpower

 1. Samuel, Kundtjänst Sociala Medier skriver:

  Hejsan!
  Vad bra att allt funkat med din kompletterande reseförsäkring som ingår för de som har vårt Visakort och MasterCard.

  Har du några fler frågor eller funderingar under semestern når du oss på SEB både via vår Kundtjänst på Twitter (@sebsverige) och Facebook (facebook.com/sebsverige) och självklart även via Telefonbanken på telefon +46 771-365 365.

  Tveka inte att höra av dig, men framförallt ha en skön semester!

  Med vänlig hälsning

  Samuel
  SEB Kundtjänst
  Sociala Medier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s