känslan

Kompletteringarna i uppsatsen är klara och nu är vi alltså på riktigt, totalt, helt färdiga. Klara med tre års universitetsstudier, campus- och studentliv. Examensfesterna har sinat, en ny vardag har tagit sin början. Det är tisdag och det är min första dag som arbetslös. Nu är jag inte så ledsen för det, eftersom jag har ett jobb som väntar på mig om några veckor. Men ändå, jag är helt ledig för första gången på väldigt länge. Eller, jag har ju inte helt kunnat släppa allt, så några av mina roligaste projekt får fortsätta rulla. Jag är lite fascinerad av mig själv för tillfället, hur många nya idéer är det okej att vilja och hinna genomföra?

Jag har en hel lista med saker jag skulle vilja dra igång, just precis nu, helst alla på samma gång. Men eftersom jag vet hur jag fungerar, så finns det en del saker som måste avslutas innan nästa påbörjas. En sådan sak är den allra sista uppgiften i psykologi. En regnig dag, så lång tid tar det ungefär – det måste bara göras, och det ska göras inom två veckor. Punkt. Den andra lilla saken är att göra ett nytt pass i stripaerobics. Det tar också en regnig, alternativt solig, dag.

Sen.. Ska jag ju bara börja jobba. Och installera mig där, med allt vad det innebär. Japp, prestation är ett ord som ligger nära till hands och känns påtagligt. En smula pressande, men förhoppningsvis bara taggande. MEN när jag gjort mig lite hemmastadd på mitt kontor igen, då måste jag få börja rycka i lite trådar och kontakter. Jag är taggad på hösten överlag. Dels har jag sökt en kurs: Mental träning, som jag hoppas bjuder på spännande litteratur. Samtidigt vill jag skriva lite andra saker. Och träna spännande saker. Det här med de nya projekten får vänta till ett eget inlägg, för det här är spretigt och rörigt just idag. Mycket vilja och lite tid – just nu.

Podcasts ska lagras, filmer och serier ska fixas, städning, tvätt och packning ska grejas med innan avfärd till Grekland – PÅ TORSDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s