3 thoughts on “examensfest

  1. Emma skriver:

    Shit va snygg du är! Och grattis till examen (för du har tagit den nu om jag förstått det rätt va?)! Vad händer nu? Puss

  2. Emma skriver:

    Åh, vad härligt! Lagom kul med förseningen dock, men var glad iaf att du slapp få informationen klockan 6 på morgonen när du precis kommit till Arlanda och blir sittandes där i 13 timmar som hände för mig när jag skulle till NYC! Lagom kul det där, men fick tillbaks hyfsat med pengar iaf 🙂 Fan vad nice med jobb, stort grattis till dig! Spännande! 🙂 Jag har det toppen! Japp, kvar på Axfood men har återigen fått en ny tjänst så jag får väl påstå att det går rätt bra iaf 😉 Har semester nästa vecka då jag ska glassa i Paris och Barcelona, sen blir det Båstad och Halmstad under midsommar! Sweet 🙂 Ha en toppentrip på Rhodos! KRAAAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s