an exquisite week!

Jag vet inte var jag ska börja för att beskriva. Hela denna veckan är totalt enastående – och det är fyra hela och en halv dag kvar! Mitt största problem för tillfället är att mitt nagellack börjat falna och några naglar behöver sig en omgång med filen. Jag menar.. Hur bra får man lov att ha det? Jag borde köpa en trisslott idag. Till och med mina västerbottenostminipajer blev utsökta (ja, jag jobbar med framförhållningextreme och fixar inför festen på söndag).

Bara läs, och inse min förtjusning över veckan: i eftermiddag får jag träffa Elin över en kopp, en vän från Halmstad som ska flytta hit inom kort (YEY!) och ikväll är det grillfest på camp och varför inte en utgång för att toppa dagen? Imorgon är det ledig dag, finavännerhäng i solen och avslutningsvis fest på ett mysigt uteställe med lajbans flickor och pojkar. På fredag är stora EXAMENSDAGEN. Fyra intensiva slutseminarietimmar avrundas med champagnelunch i solen med hela galna klassen och sen bara köööör vi! Vid kvällningen är vi inbokade för grilltapas på toppmysiga Hemma hos oss och vart den kvällen slutar vågar nog ingen spekulera i.. Kanske morgonen efter? Då är det i vilket fall dags för första examensfesten, hemma hos Jenny. Samtidigt, före eller efter ska min egna fest förberedas – för att på söndag gå av stapel. Veckan avslutas alltså med en hejdundrande examensfest i vår trädgård, med familj och vänner! Bonusrödadagen måndag kommer blir mysis på hög nivå, med Wilmers treårskalas, underbart!

 

2 thoughts on “an exquisite week!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s