semesterträning

Hemkommen, duschad och totalt utslagen i soffan efter detta halvårets sista pass som instruktör på Medley. Det avslutades med bavur bland deltagarna på kvällens stripaerobic – nu har vi verkligen kört skiten ur denna koreografin! Nu tar jag semester från allt vad träning heter fram till juli då det är dags för nya pass.

Haha… NOT! Det är nu det börjar! Med mig på semestern följer både löparskorna och yogamattan – egenträning YUMYUM! Min nya resväska har ju för övrigt valts ut efter att noga kontrollerats, så att yogamattan får plats alltså. Det ska blir helt underbart för både kropp och själ att göra precis det man vill, dag för dag, i träningsväg. Mina höfter kommer uppskatta detta (de var i protest hela passet ikväll..).

Det enda minuset är att jag kommer sakna mina underbara stenhårt tränande och fokuserade kunder! På återseende med oändliga nya krafter i juli!

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s