vardagligt.

Jag har fastnat i soffan. Solen är helt överväldigande utanför fönstret, men kroppen lyder inte riktigt mina instruktioner att gå ut. Jag har trots allt lyckas sammanställa en lista med vad jag behöver ta mig för innan jag ska befinna mig på Medley för dagens träningsjobb mellan kl. 14-16.

borsta tänderna.

lite småsaker.

titta på resväska.

Alltid ett steg i rätt riktning. Gårdagen var mysig för övrigt. God mat med fina vänner och allmänt lugnt och skönt. Med tanke på träningen som väntar idag var det inte tal om dryck med alkohol i, något som det sällan är tal om i mitt liv för övrigt. Om man bortser från den spontana vinkvällen i onsdags inkluderar sällan mina dagar eller helger någon alkohol. Det känns helt enkelt som ett jäkla fördärv för kroppen allt som oftast. Lite motsägelsefullt ska jag nog trots allt dricka en god appletini eller två ikväll. Jag siktar dock inte alls på någon vidare berusning. Det känns helt enkelt för ovärt morgonen efter. Mitt förhållande med alkohol är för tillfället complicated.

Bara så du vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s