fäst

Tydligen ska det drickas vin idag.

Nu kanske det inte direkt är så att någon tvingat mig till denna aktivitet, utan snarare så att jag bjudit in mig själv. På campus gör man så. Fantasilöst nog tänker jag mig ett glas fanta med rosé, eller två. Bara för att det är onsdag. Hur kan jag leva, vara vaken, och kunna styra kroppen till att skriva tänker du. Efter träningen igår kan jag meddela att detta är till förvåning även för mig. Det kan vara för att jag är så otroligt vältränad. Eller mer rimligt beroende på att den RIKTIGA träningsvärken kommer två dagar efter utförd aktivitet.

Nu är jag trött på att sitta instängd i bur (läs: grupprum i bibblan sedan klockan 0800 i morse) och kommer därför cykla till affären nu och hem sen. Jag höll på att blåsa bort på cykelturen hit. Hoppas vinden slutat retas och att den ger mig gratisskjuts hela vägen hem. Hemma väntar lugna aktiviteter framför tv:n, i soffan. NOT. Lite mera uppsats och sedan andra spännande kvällsaktiviteter. Dessa kan vi återkomma till lite senare.

Ni undrar varför jag skriver så mycket irrelevant? Det är helt enkelt så jävla skönt att få låta fingrarna spela på tangenterna utan att det ska in en teori till varenda påstående och källa efter varenda satans punkt. HÄR KAN JAG SÄGA VAD JAG VILL UTAN MINSTA BELÄGG!!!

Hejdå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s