3 thoughts on “välkommen till världen

 1. Emma skriver:

  Hej Martinis!

  Är allt bra med dig? Jag tittar in här alldeles för sällan, men när jag väl gör det så finns det alltid något gulligt att läsa – du skriver toppen! MOJO Yoga låter ju för övrigt helfestligt, måste kolla upp vart jag kan träna det här 🙂

  En liten fråga – är du hemma i helgen? Jag tittar nämligen förbi Växjö fre-sön. Schemat för helgen är väl inte direkt spikat men det är naturligtvis massor av folk att hälsa på och massor att göra på lite tid, så tänkte kanske att du och kanske skulle kunna klämma in en fika? Vore mys! Let me know.

  Kram,
  Emma

  1. martinalennartsson skriver:

   Hej! Ja det är klart att vi ska ses! Det är bra med mig, själv? Hoppas jobb och allt går bra! jag köra yoga i morgon kl. 9.00, då är du välkommen 🙂 Hör av dig om promenad eller fika så ser vi när det kan passa!

 2. Emma skriver:

  ”du och jag” ska det naturligtvis stå, och en fika skulle lika gärna kunna vara en promenad eller slapp i solen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s