the deal

Here is the deal.

Helgen (ok i synnerhet fredag kväll kl. 18.45-21.15) var helt FAB. Vi laddade med biltur genom landet i ett par timmar med fikastopp i same old Gislaved, och anlände framåt eftermiddagen till alls vår egentliga huvudstad – Göteborg. På ett par timmar hann vi shoppa loss (efter extremt lång provrumskö var jag tvungen att handla inte en, utan två bikinis bara för att make up för väntan), äta mycket god och i princip gratis indisk middag och välja ut en fantastisk klänning till A från Beyond Retro. Sen – var det dags. Mot Engelbrektsgatan 34C och MyrbergBjörn.

MOJO YOGA WORKSHOP 90 min. Glädje. Lycka. Tough love. Extas. Vi blev totalt blown away av den intensiva sekvens som kastades rakt in i våra exponerade yogishjärtan. Svetten rann och droppade. En och annan tå letade sig upp till grannens kind. Leendena avlöste varandra, i den jobbigaste av märkligaste positioner. Fötter vreds åt onaturliga håll, som kände mer och mer självklara för varje våg. Styrka ut i fingerspetsar och tår lyfte och förlängde kroppen till maximum. Kroppen utförde positioner med galans, och förbättrades till solkar perfektion med en hjälpande hand från Mo och Jo. 

90 min av happyrush. Efteråt kom känslan av att tiden gått alldeles för fort – jag ville helst göra om det igen. Även om benen påminde mer om mjuk spagetti än vackra spiror. Men tiden var slut. Bilen styrde hemåt, eller föraren förhoppningsvis. Snart…

Let’s get started. Let’s rock MOJO sequence 3!


4 thoughts on “the deal

  1. Lars Björlinger skriver:

    Oj det låter tufft, hur ska detta gå undrar en som har problem med balansen på det pass du kör nu ….

  2. Anahi skriver:

    Vad fint beskrivet! Nu är man allt ivrig med att köra igång. Trädplankan, discocobran m fl- here we come!

  3. Anahi skriver:

    Ja fågelskrämman satte sina spår må jag säga! Tänkte precis fråga dig om koreografin – om det blivit något fel i utskicket, men då har ingen fått den än. Ja, träna tycker jag att vi gör! Snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s