sucks.at.doing.nothing

Underbart att ha mycket att göra. Jag älskar’t. För jag är riktigt kass på att göra ingenting. Jag blir ledsen och deppig och sur och tvär och vill inte göra någonting – när jag försöker att göra ingeting. Meningen är väl att man ska njuta av att göra ingenting när man väl får chansen? Enda gången  jag njuter till fullo är när jag gör ingenting-light, som innebär att titta på film och serier. I love it. Har haft flera veckors uppehåll från min ingenting-light syssla, men igår hittade jag äntligen något att spela upp på datorn, nermysen i sängen. Sherlock Holmes. Serien som gick för ett tag sedan, i tre delar. Yum vad bra det var!

Just nu skulle jag också kunna ta chansen att göra ingenting. Kvällen har spenderats på Medley med MOJO Yoga och BodyPump, och nu är kroppen trött och mör. Men ändå kan jag inte låta bli att pyssla lite med c-uppsatsstatistiken. Jag lär mig massa bra formler i excel och framförallt ser jag slutet på skrivandet, slutet på min universitetsutbildning. 

Med det sagt. Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s