longing for graduation

Störs av en smula koncentrationssvårigheter. Försöker tänka produktivt och kreativt kring resultat och analys i uppsatsen, men råkar lägga all den nyfunna energin på att skapa vackra inbjudningskort till min minimala men lyxiga examensfest. Tre ynkliga hela veckor kvar tills vi ska skicka in ett klart utkast till vår handledare. Fyra små snabba veckor kvar till vår nästa och sista och ultimata deadline. Paniken växer med några millimeter. Men tanken på vad som väntar bakom den långa snåriga terrängbanan i vildskogen gör det värt.  

Fil. kand. media och kommunikation inr. PR.
♥ LYCKA ♥


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s