träningsveckan

Min mysiga träningsvärk följer mig ständigt denna vecka, orsaken?

måndag – bodypump

tisdag – stripaerobics

torsdag – intervaller runt sjön och MOJO yoga

fredag – morgonpromenad och bodypump

lördag -intervaller i sega branta backar

söndag – långpromenad, bodybalance och MOJO yoga

Det som är mest överraskande är hur mycket träningsvärk jag har haft i magen. Benen och rumpan är ju inte det mista förvånande, men magen trodde jag inte skulle kännas så mycket. Jag gissar att det kommer från löpningen, kan det stämma?

Eftersom träningen har känts så bra kommer jag köra på i samma takt denna veckan:

månsdag – morgonpromenad och bodybalance

tisdag – löpning

onsdag – MOJO yoga och bodypump

torsdag – promenad

fredag – Workshop med MOJO i Göteborg

lördag – löpning

söndag – promenad

Jag tillhör dem som gillar att bestämma träningen i förväg, eftersom jag har alldeles för lätt att lata till mig annars. Alla gillar det inte, vissa får panik och blir besvikna om de skulle missa ett inbokat träningspass, men för mig är det bara en morot. Det gör att jag psykisk ställer mig in på vad jag ska träna en viss dag, och det tycker jag oftast ger ett bättre träningsresultat. Vet jag att jag ska springa så är det lättare att undvika onödigt socker osv. och dricka mer vatten t.ex. eftersom jag vet att det gör det lättare för mig att utföra träningen. Nästa steg är att göra de valen till en självklarhet!

Alla gillar olika, vad gillar du?

2 thoughts on “träningsveckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s