väntan

Sitter och väntar på att få bege mig på brunch med brudarna. Jag, som trodde att vi skulle bruncha vid tio, ställde klockan på åtta för att hinna gå en morgonpromenad. Men tydligen så ändrades planerna och jag får vänta ytterligare en timme på mat – jag har varit hungrig sedan ÅTTA! Ge mig mat!

Eventet som vi skulle på i em är inställt, tråkigt men bra för vädret är underbart. Istället blir det en runda på stan, lite vin och pyssel inför kvällen som bjuder på BARBEQUE! Elin firar lite födelsedag och så är det ju även allas vår valborgsmässoafton. Utgång på det, och kvällen är fulländad.

Ja, jag fördriver endast tiden tills jag kan åka, så är det. Svammel om onödigheter och lite vardagliga livsuppdateringar. Igår hade vi brudmys för tre, med grillad lax och världens godaste paj. Mycket deg och en halva med äpple och en med bär. Yum. Plump spelades en omgång och jag satsade hårt men förlorade allt. Damn. Revansch nästa vecka.

Kokar även skosnören för tillfället. Och tvättar mina converse i tvättmaskinen. Hoppas det funkar för annars blir jag ledsen. Jag funderade på att köpa nya, skosnören alltså, men kom fram till att det minst ansträngande var att koka dem. Alla borde koka sina skosnören. De blir toppenfina.

Nu är det bara 20 min kvar till samling. Dags att plocka ihop sig. Höjden av klantighet är att komma för sent när man väntat i en timme på att få åka.

Vad gör andra människor en valborgsmässoafton?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s