weaknesses

Jag har en svaghet. Eller ja, jag kanske har flera, men detta är den enda som jag reflekterat över de senaste veckorna. Svagheten ligger i att jag är fruktansvärt lat och inte alls produktiv om jag inte har bestämt mig för att göra saken eller sakerna. Som idag, jag hade tänkt på en morgonpromenad i det vackra vädret för att få en härlig start på dagen. Men även om jag ställde klockan tidigt så hade jag inte sagt åt mig själv på riktigt, att jag faktiskt skulle gå upp och gå den där promenaden även om jag är morgontrött. Ovanligt morgontrött för tillfället faktiskt. Så, även om jag vaknade när klockan ringde och kände mig relativt pigg, så gick jag ju inte upp. Jag hade inte bestämt mig. Så nu bestämmer jag, här och nu, vad jag ska göra idag – så att det blir gjort.

Skriva det där teoristycket.

Sola. Och dricka kaffe.

Undvika min em-energisvacka.

Springa runt sjön efter yogan.

I mina öron låter detta som den perfekta eftermiddagen och kvällen, och nu är det bestämt.

2 thoughts on “weaknesses

  1. sanna skriver:

    you can do it!

    (även om jag är exakt likadan.. har ställt klockan för morgonpromenad varje dag denna vecka.. men har jag kommit upp? Nej. men nästa vecka så! 🙂 )

    PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s