existensiellt.

Vårtermin. Den sista av sitt slag. Examen. Ett slut och en början. En tidpunkt som skapar mycket och märkliga frågor och tankar. Helt oväntade, några som legat och lurat. Förväntningar och funderingar. Trots en till synes perfekt uppstyrd 8 månaders framtid är det något som gnager mig. 

Vad?


2 thoughts on “existensiellt.

  1. Kina skriver:

    Kanske just att det är en början och ett slut? Jag tror bestämt det kallas vemod. Det är alltid lite jobbigt med förändringar, nu ska man ju plötsligt lämna tryggheten på universitetet och möta RIKTIGTA människor och söka RIKTIGA jobb och möta en RIKTIG värld, utanför studentbubblan. Kanske är det det som gnager dig?

    Oh, Petter! (Bra lockelse där – som om DU inte hade räckt!) . Jag kommer att vara i Stockholm på obestämd tid från och med 5 maj tills mina intervjuer är genomförda. Men jag kan definitivt hålla en liten reservation i kalendern om tillfälle ges 🙂 Jag saknar ju dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s