träna?

Har den där bruden slutat träna tänker du? Proppar hon endast i sig påskäggsgodis, grillat och gott vin nuförtin’? Njaaa…

Igår lovade jag Linda att gå med på hennes Bodypump. Det måste varit vid ett mycket svagt tillfälle och efter en rejäl iproppning av det där påskgodiset (jag tro faktiskt inte det fanns någon botten i de påskägg jag kom över..) kan man tänka sig. Nåväl, pumpen genomfördes och så även en promenad runt sjön med finaste sällskapet man kan tänka sig. Att Linda påstod att man kunde lägga på lite extra vikt på triceps var ren och skär bullshit. Jag höll på att tappa stången i pannan i pull-overn och under nästa låt – biceps- fick jag köra med riktigt pinsamt små och ynkliga vikter eftersom armarna var helt skakiga.  Idag har jag en extrem träningsvärk. I hela kroppen generellt och triceps specifikt. Imorgon kommer den vara dubbelt så mer smärtsam. Underbart.  

Vad jag gjorde på mitt Medley-jobb i eftermiddags kan knappt kallas jobb. Ett överraskningspass var bokat, till de manliga deltagarna i Sivans styrelse. Inte vilket pass som helst utan självfallet STRIPAEROBICS. Jamenvisst absolut. Underbart. De kämpade. De vickade, rullade, ålade och skakade. De var helt enkelt superhärliga och gav gärnet. Och det ska de ha cred för. Kanske tyckte de att det var så kul att de kommer tillbaka och blir mina första manliga passdeltagare? Om det dyker upp några bilder någonstans ska jag försöka blinka till mig en!

Dagens bonusträning: tippen. Plocka, lasta, plocka, slänga. Oooo igen. Sjukt bra funktionell styrketräning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s