skärtorsdag

Det är ju ett rätt fyndigt namn, skärtorsdag, svårt att låta bli att använda det de få gånger som tillfälle ges.

Idag är det klurigt att hålla koncentrationen på uppsatsen. Så mycket annat som drar i min uppmärksamhet. En mysig blogg där, planering och förberedelse för olika pass lite här och en strålande sol utanför fönstret. Min lösning ser för tillfället ut att bli en intensiv pluggstund i solen, för att sedan lägga det åt sidan till en mindre vacker dag. Helgen är oplanerad och fri, en timme här och där ser jag inte som betungande.

I eftermiddag åker jag till finaste kusin för att hålla ett yogapass på hennes gym, en helkväll med träningsinspiration har hon allt fixat. Därefter tar jag med mig min underbara barndomsvän till Anna Gretas i Jönköping för att äta tapas. Om jag ser fram emot kvällen..

Imorgon när jag vaknar är jag hemma hos mamma och pappa och blir pysslad. Kanske en löptur eller en promenad, brunch och mys med hela familjen. De närmsta 48 h känns helt enkelt väldigt varma och mysiga och underbara.

Ses i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s