LUND

Hemma i soffan efter en supermysig helg i Lund tillsammans med Kina och Sanna! Igår åt vi godaste maten på länge, både till lunch och middag, och hade det riktigt trevligt. Idag har vi ätit goooda scones till brunch, solat lite och besökt Nova Lund en sväng. Mycket hände givetvis däremellan men en del samtalsämnen är inte ämnade för publika salonger… Jag var mycket dålig på att fota och får därför vänta snällt tills brudarna lägger upp lite fler bilder som jag kan låna!

Imorgon är det som bekant måndag och ny vecka. Nya tag med uppsatsen, förberedelser inför handledning, teknikpass i MOJO, en löprunda, och diverse annat väntar innan det är tid för påsklov. Kortkort vecka, like it a lot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s