var är solen?

Skulle kunna vara den vanligaste frågan ever i Sverige. Men idag är den mer relevant än någonsin, planen var nämnligen uteserveringshäng i Lund, med solbrillor på och ett glas rose i hand. Det verkar som vi får klara oss med uppvärmda serveringar, filtar och desto fler glas för att håll värmen. Could work fine.

Imorgon hoppas jag att Kina tar med oss på lite mumsig yoga, det hade varit tippelitopp. Testade ju för övrigt chakra yoga i veckan, men det var inte någon ny favorit. Däremot var instruktören en gudagåva och andra klasser med henne ska definitivt provas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s