Uteträning

Det är sol och det är underbart. Jag vill träna BodyPump men känner mig desto mindre sugen på att gå inomhus för att träna. Funderar starkt på att springa en runda istället för att undersöka löp-kondisen och sträcka ut min riktigt sega ben. Känns inte som det finns något val. Ut och lapa sol. I träningsskor och skön musik i öronen. Det är kvalificerat  fredagsmys!

Kvällen bjuder på romantik med middag och mys och vin. Resterna från gårdagens knytkalas står och väntar i kylen och jag kan bara tacka och ta emot för allt gott brudarna lämnade kvar igår!  Chicken satay, laxrullar med chili, getostpaj och.. Mmm yum yum!

Nu är det helg. Så sjukt mycket helg. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s