campnight

Första kvällen ute på Stallarna, och på campus alls, sedan i juni förra året. Den kvällen var en kväll som hette duga, med middag på Hemma hos oss och a lot of wining with the ladies. Hur kvällen slutade, och höll på att sluta, är dock preskriberat sedan länge. Denna härliga kväll var betydligt lugnare och mer anständig, vilket kanske avslöjas över min oklanderliga stavning såhär klockan två på natten. Jag har konstaterat att det inte är många kvar som jag känner på camp, inte alls lika mycket spännande span ute och att de flesta är födda på nittiotalet. Tyvärr är jag riktigt besviken över den kassa musiken som spelades, jag som ville dansa gärnet. Gissningsvis är det samma playlist som kvällen i juni.

Nattnatt. Dags att ladda för två härliga dagar i Lund med två underbara brudar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s