Pulsbaserad träning

Just gotta love it. Efter att ha kört ett teknikpass i BodyBalance med härliga, engagerade och openminded kunder, övergick jag till egenträning. Cykel activio med super-Linda. Pyramidintervaller med fem pulstoppar (då man jobbar upp till ca 80-88% av maxpuls och stannar kvar där i ca 3 minuter, med 1 minuts återhämtning mellan), har ni hört något mer smaskigt i konditionsträningsväg? Benen var relativt pigga, men det kändes underbart att känna att jag var så pigg, men ändå veta att jag kan vara ännu piggare och starkare. Det inspirerar och sporrar.

Exempel på pyramidintervall

 

Idag är det dubbelt upp med rörlighet, flexibilitet och styrka: Yoga och BodyBalance i 2h. Det känns som en bra förberedelse för passet imorgon, som jag längtat till i två veckor.. Hatha Chakra Yoga! En gästande instruktör kommer and it’s gonna be awesome.

Seven chakras.

Vill du läsa mer om yoga? Titta in på MoJo’s hemsida och Malins yoga!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s