vanliga dagar

Det är inte så mycket nytt under solen dessa biblioteksdagar. Klockan ringer 0700. Jag släpar mig ur sängen vid 0715 efter att ha sovit onödigt dåligt. Försöker borsta ut det rufsiga håret. Äter frukost. Letar reda på något som kan tjäna dagens outfit. Packar väskan, borstar tänderna och undersöker vad dagens väder har att erbjuda. Ytterkläder efter väder, converse vilket som i vinterprotest. Blir glad om det inte är svinkallt när jag går ut. Lyssnar på morgonpasset i p3 på väg till bibblan. Sätter mig på det som blivit min vanliga plats i källaren. Konstaterar att jag är först och för tidig, idag igen. Blir glad, för då hinner jag surfa min morgonrunda ifred och morna mig en stund innan c-uppsats-partner-martina kommer. Hon är några minuter sen, som vanligt. Och jag gillar det, som vanligt.

Sen är det plugg och surf och mat och kaffe och prat och skratt och sånt tills klockan blir nästan 1600. Åker hem, äter lite till, tränar en timme eller två, får en hej och godnattkram i ett av mannen. Dags att sova. Ny dag imorgon. En ganska likadan. Men det är ganska skönt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s