sockerutmaningen

Det snackas mycket om socker. För två veckor sedan antog jag PT-Fias sockerutmaning, söndag 21.00 – lördag 21.00 gällde min utmaning, och jag klarade den utan större konstigheter. Jag missade dock att utmaningen sporrade så många osockersugna att den blev förlängd till två veckor. Så därför tänkte jag, efter en vecka med fikande och morotskaksbakande, ge mig på en dubbelt så lång utmaning än sist. Från och med nu kör jag sockertorftig kosthållning fram till påsk.

Den största utmaningen denna period är att vara beredd under mina svagaste timmar på dygnet. Det är inte, som för många andra de sena kvällarna, utan när jag kommer hem från en lång dags slit framför datorn. På lördag råder också ett undantagstillstånd för rosévin, eftersom jag äntligen ska hälsa på min underbara och saknade vän Kina. En lunch i solen på en uteservering med ett glas rosé är planerat sedan begynnelsen (eller sedan en månad tillbaka i alla fall), och det vill jag inte missa för allt i världen. Däremot kommer jag hela veckan förbereda mig mentalt på att skippa den mörka choklad som brukar sällskapa oss damer då vi ses.

 

Antar du utmaningen?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s