två år svepte förbi

Städat, pysslat, grejjat och fejjat, för om en timme kommer mamma, pappa och storebror och hälsa på.. Jag har inte träffat storebror sedan 18 december och det är stor skandal. Mamma och pappa har jag träffat EN gång sedan dess. Lika stor skandal.

Dagen till ära är det strålande sol. Vi ska äta Lindas champinjonsoppa och mitt hembakta bröd till lunch, min gudomliga morotskaka till kaffet och mammas supergoda sommarkyckling till middag. Däremellan planeras en stund pyssel i trädgården, en sväng in till stan och lite vårservice av min gröna cykel. Har jag tur så fixar bästa storebror officepaketet på nya macen, så jag äntligen kan få slippa min gamling nästa vecka.

Det slog mig precis, att det är nästan på dagen två år sedan jag träffade A. Tid som springer förbi utan att man hinner märka det är lite läskigt. Och jag är sambo. Ett ord som jag nog fortfarande inte riktigt vant mig vid. Speciellt inte när samboskapet sker i ett hus. Nåväl, en dag kanske tiden stannar upp så att jag hinner ikapp?

Ha en underbar lördag, please.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s