viktiga saker

Vad är viktigt? Det är så lätt att gasa, göra allt som lockar och lite till, köra på i 180 dygnets alla timmar. Men vet du för vem skull du gör det? Om svaret är ja och att du mer än gärna gör det för din egen skull – kalas. Om svaret är nej, och du helst skulle knocka dig själv och bli liggandes och inte ha något val – dags att styra om.

Jag har ett i s s u e. Jag älskar att ha mycket att göra. Samtidigt älskar jag känslan av att kunna göra precis vad jag vill och när jag vill. Jag älskar att ha tusen olika projekt igång samtidigt och vill helst påbörja nåt nytt innan det gamla blir för tråkigt. Detta är inte mitt issue. Mitt issue är att jag får svårare och svårare att slappna av och göra INGENTING. Stress är bara bra, så längd du tar dig tid för återhämtning. Om du inte för det går det åt skogen.

Vårens utmaning, göra ingenting ibland när det passar.Endast njuta av livet. Vissa kallar det meditera. Kanske är det så enkelt som att reflektera över livet och komma underfund med vilka ja och nej som som är viktiga för dig.

 

Hur gör du?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s