tisdagslyx: cykel activio!

Tyvärr inte med Linda idag, men jag får istället chansen att träna för en instruktör som jag faktiskt aldrig tränat för förut. Jag står i valet och kvalet om jag ska stanna kvar efter cyklingen och även gå på afro, men just nu lutar det åt en stund i gymmet och lång lång stretch istället. Känns som det är vad min kropp suktar efter mer! Dessutom blir det konditionspass även på torsdag, så jag klarar mig nog utan afro idag.

Veckans träningsplan:

söndag – cykel activio intervall 55 min

måndag – löpning 15 min + BodyBalance 55 min (varav 10 min avslappning)

tisdag – cykel activio 55 min + 30 min styrka och stretch

onsdag – Yoga 55 min + BodyPump 60 min

torsdag – step/core 90 min

fredag – löpning?

lördag – promenad

söndag – BodyBalance 55 min

Varför?

För att GE energi GER energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s