vad är väl en dag på slottet..

Kronprinsessparets besök igår blev väldigt lyckat. Inga konstiga typer som försökte ta sig in eller sådär, och vi fick plats i salen för att delta under Innovationsseminariet. Tittade du via livelänken?

Efteråt var tanken att jag skulle gått på förfest, men min kropp var helt slut och jag hamnade i sängen innan nio. Vet inte vad det var för fel på mig, men jag lyckades sova i 12h. För mycket sömn, kan väl göra en tröttare, är det inte så? Jag gissar det, för idag är jag seg och opepp, och måste komma på någonting att göra för att få upp humöret (som nu är nere i vid fotknölarna och härjar).

Förslag, förutom träning och promenad?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s