vickan & daniel

de lyckliga tu svänger förbi stan imorgon, och jag ska jobba på eventet de besöker. Dessutom kommer vi som jobbar, med 99,9% säkerhet få vara med under eventet = jag ska träffa kronprinsessan Viktoria!!!

Eller ja, befinna mig i samma rum, tillsammans med 180 andra personer i alla fall. Min moster, som ville ställa in släktträffen i somras pga bröllopet, kommer kyssa mina fötter! Utväxten är färgad och naglarna är målade för första gången på två månader. Jag är redo för kungligt mottagande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s