sugarfree: day 4

Min lilla vecko-detox är måhända inget revolutionerande, de flesta undviker väl socker under vardagarna? Ändå är det lätt att halka dit, när man stressar, skyndar och glömmer bort hur illa dålig kost rimmar med att kunna hantera en körig vardag. Så lätt… Min rivstart är en vanlig vecka i mångas ögon. Den är det i mina ögon, men sanningen är att jag vanskött mina goda vanor den senaste månaden. Men efter bara några dagar av mina härliga gamla vanor, en till två timmars träning varje dag, och en hel massa mindre stress, känner jag att formen är inom räckhåll. Några veckor till, sen är jag redo för det som jag längtar efter i tre månader – att  springa. Jag har inte glömt mitt mål för säsongen – att springa milen. Och när jag klarar det utan att kräkas, då ska jag springa den fort också.

Att socker-detoxa går riktigt lätt. Nästan lite besviken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s