vad är det för dag?

Svår fråga i dagsläget. Får fundera på svaret längre än vanligt denna veckan. Kanske för att jag inte längre är uppdelad mellan plugg och lst på samma sätt from now on. Men det är onsdag idag, och ikväll bjuder jag i vanlig ordning in till MOJO Yoga kl. 19. Det blir mys blandat med svett och puls, hoppas jag. Efteråt ska jag njuta mig igenom T:s BodyBalance och extra spännande blir det eftersom Maria ska gå med och testa både yoga och BB för första gången. I vanliga fall är ju Maria en långlöpare, styrketränare och core-junkie. Nu ska hon få kastas in i något helt annat, något som kommer utmana hennes mentala styrka på en helt ny nivå – det är min förhoppning i alla fall 🙂

Lyckas jag få henne att vilja komma tillbaka?


Och när jag ändå är inne på området träning: vilket pass vi rev av i StripAerobics igår – OH MY. Hängivna deltagare, några nya heta moves och ny skiva. You get the picture. TACK, ni gör mitt jobb till världens bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s