glad och stark

När jag har lite för mycket att göra, så brukar jag lura mig själv att tro att jag har ledigt även om det är bullshit. Idag till exempel. Istället för att åka till bibblan några timmar innan föreläsningen så har jag krupit ner i sängen för att läsa vetenskapliga artiklar, nyduschad i mysigaste morgonrocken och en stor kopp kaffe inom räckhåll. Det känns nästan som semester, eftersom det är många plus och bara ett minus – läsandet av artikeln. Vissa hävdar att insomningsrisken är ett minus, men jag är faktiskt väldigt dålig på att somna så jag ser det inte som något problem.

En annan sak som jag prioriterar, även när jag har för mycket att göra, är att träffa de som gör mig glad och ger mig energi. Igår var jag på Halv sju hos mig-middag (campus version), med finaste brudarna. Att prioritera helkvällar med sina vänner är en ren investering, precis som Josse poängterad igår, så är det så underbart att få vara omgiven av människor som gör en glad och stark. Girlpower. Det är inne igen.

Nu bör jag återgå till min ursprungliga uppgift, innan det är tid för mysfrulle (med hantverkare som sällskap) och föreläsning om etnografiska studier…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s