det där jobbet

Jag kom på att jag inte kan berätta om det ännu. Varför? Jag är extremt säker på att jag kommer få alldeles för mången och tuff konkurrens från vissa av mina läsare och vänner. Det här måste ske med största möjliga sekretess, och först den 27 april då ansökningstiden är ute, kan jag berätta om denna fantastiska chans. Det jag kan berätta är att det inte kommer inkräkta på mitt nuvarande jobb, utan bara bli en liten extra finess i tillvaron.

Ledtråd:

One thought on “det där jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s